0
0

Search

Montare aspiratoare încorporate

Montarea rapidă și calitativă a aspiratorului încorporat reprezintă unul dintre multitudinea serviciilor de instalare a companiei Santehmaster. Grație experienței bogate, instalatorii Santehmaster sunt specialiști cu înaltă calificare care instalează efectiv și în timp util diverse tipuri de sisteme și dispozitive.


Instalarea aspiratorului încorporat conține câteva etape și se începe acest proces cu fixarea motorului. De regulă, dat fiind faptul că temperaturile joase nu influențează în nici un fel buna funcționare a dispozitivului, locul pentru instalare îl reprezintă balconul. Unicul lucru care necesită o atenție deosebită și care poate afecta fiabilitatea dispozitivului sunt precipitațiile, fenomen care impune o protecție specială a dispozitivului. De aceea, în situația în care motorul se va găsi sub cerul liber, va fi nevoie de amplasarea lui într-un dulap special.


Alături de motorul instalat, se trece la montarea echipamentului de ieșire, sau, așa-numitul, dispozitiv pentru evacuarea aerului. După ce se asigură fixarea trainică a acestui dispozitiv, se introduc și conductele propriu-zise. Ele pot fi amplasate fie într-un mod vizibil: pe pod și pardoseală, fie montate în pereți sau podea. O altă variantă, mult mai sofisticată, presupune strângerea conductelor în cutii decorative în locul plintelor. Pneumovalva se instalează fie în perete, fie în podea, aspectul exterior al acesteia semănând cu o priză obișnuită.