0
0

Search

Montare pompe termale

Doriți o instalare rapidă a pompelor de căldură ? Compania Santehmaster care prestează montarea în timp util și calitativă a pompelor vă vine în ajutor.


Dispozitivul ce poartă denumirea de pompă de căldură seamănă foarte mult cu un frigider obișnuit, iar efectuarea reparației în cazul defectării va fi posibilă de către oricare specialist instalator care se descurcă cu repararea frigiderului. Actualmente, pompa termală reprezintă cel mai modern dispozitiv pentru sistemul de încălzire.


Disponibilitatea unui rezervor de apă contribuie foarte mult la ieftinirea instalării pompei căldură. Schimbătorul de căldură se amplasează pe fundul rezervorului. Un lac sau un râu mare este binevenit.


Pompa de căldură care colectează căldura din aer se instalează destul de ușor și simplu. Nu necesită lucrări cu pământul, ocupă spațiul pe care îl ocupă un condiționer, însă funcționează inconsecvent la o temperatură a mediului înconjurător mai mică de - 15°C. Utilizarea acestui tip de dispozitiv se recomandă pentru zonele cu climă mai temperată unde temperatura pe parcursul iernii nu coboară sub - 15°C.


Pompa de căldură cu colector vertical reprezintă un alt tip. Respectivul ocupă un spațiu relativ mic, în comparație cu următorul tip care cere mult teren - pompă de căldură cu colector pentru sol.