0
0

Search

Promoții

Oferta speciala la cerificat de asigurare!

Inundatile,scurgerile de apa de acum nu vor mai fi o ingrijorare. Cu doar 100 de lei pe lună, vă puteți asigura bunurile dumneavoastră in valoare de 600.000 lei.  de la daunele aparute in urma scurgerii, precum și din vina persoanelor terțe.

Mai mult ca atit, aveti sansa de a beneficia de 3 consultatii gratis in decursul anului si de o reducere de 10% la produsele noastre.

Atentie, contractual se intocmeste pe minim 1 an.

Detalii la telefon: (022) 84 66 84.

Cumpara un aparat de aer conditionat si primeste cadou montare gratuita!


Promotie aparat aer conditionatPromotie de toamna!

 

Doar acum la procurarea unui aparat de aer conditionat primesti cadou montare gratuita!

 

Specialistii SANETHAMSTER va vor oferi consultatiile necesare  referitor la alegerea unui conditioner potrivit pentru casa sau oficiul Dvs.

 

Oferta valabila din 15.09.2014 pina la 30.09.2014!

 

Pentru mai multe detalii sunati la numarul de telefon 022 84 66 84!

 

Reducere de 10% la serviciile oferite de Santehmaster!

 SANTEHMASTER acorda servicii de reparatie si deservire a sistemelor de apeduct si canalizare, incalzire, conditionare si ventilare, colectoare solare, fotovoltaice, a unitatilor sanitare.


Angajatii companiei au calificarea necesara si sunt inzestrati cu echipament modern si performant. La efectuarea lucrarilor se utilizeaza doar materiale de înaltă calitate, ceea ce ne permite acordarea unui termen de garantie.

 

Acest cupon vă oferă o reducere de 10% pentru toate serviciile oferite. Vă așteptăm pe adresa: or. Chișinău, str. Alecu Russo 57/2 sau ne puteți contacta la numărul de telefon (022) 84 66 84 pentru a primi consultații necesare din partea specialiștilor.