0
0

Search


Montare sisteme voltaice

Nu știți cui v-ați putea adresa pentru o instalare calitativă a sistemelor fotovoltaice ? Compania Santehmaster propune servicii eficiente și prestate în timp util. Instalatorii noștri sunt gata să efectueze montarea sistemelor fotovoltaice sau oricărui alt tip de instalare oricând Dumneavoastră vă este convenabil.


Sistemul fotovoltaic reprezintă sistemul compus din elemente electrice și electronice, capabil să transforme lumina solară în curent electric. Razele de lumină venite de la soare ajung pe pământ sub formă de particule elementare, așa-numiții fotoni, care conțin o anumită cantitate de energie. Acest tip de instalare, așadar, permite colectarea energiei fotonilor și cu ajutorul proceselor fizice, aceasta să fie transformată în electricitate.


Durata de viață a sistemelor fotovoltaice este de 25 - 35 ani. Termenul de garanție variază de la producător la producător - între 10 și 12 ani. Sistemele fotovoltaice se caracterizează prin rezistență mare față de intemperiile naturii. Aceste dispozitive mai asigură securitatea mediului înconjurător. Sistemele fotovoltaice nu poluează aerul (nu produce nici un fel de gaz cu efect de seră). După ce au ieșit din uz, ele sunt supuse prelucrării.