0
0

Search

Blog

Inovatie in lumea cadelor de baie !

Designerii ne-au uimit cu un nou element pentru camera de baie – cada ying yang pentru doi.
Cada a fost lansata special pentru cupluri, si este echipata cu lumina de diverse culori, muzica, si masaj acustic. Pretul acestui obiect uimitor este de 55 mii $.

10 paşi pentru o încălzire economică.

  • Nu porniţi instalaţia de încălzire decât dacă este cu adevărat necesar. Pentru reglare, utilizaţi programele de încălzire presetate sau propriile programe personalizate, în funcţie de preferinţele dumneavoastră de confort.
  • Aerisiţi camerele în mod corect în timpul sezonului rece deschizând larg ferestrele de două ori pe zi timp de aproximativ 5 minute. În acest context nu se recomandă, în momentul instalării sistemului de încălzire, montarea termostatelor în apropierea ferestrelor, întrucât pot aduce pierderi semnificative de căldură.
  • Uşile şi ferestrele provoacă o pierdere semnificativă de căldură, verificaţi-le izolarea. Rulourile exterioare sau jaluzelele trebuie închise noaptea.
  • Read more...

Ingrijirea corecta a obiectelor sanitare

Baia are nevoie de atentie in ceea ce priveste curatenia si nu trebuie tratata mai prejos decat celelalte zone ale casei. Asa cum mobila din sufragerie si dormitor are nevoie de anumite produse pentru ingrijire si protectie, cea din bucatarie de produse specifice, asa si cea din baie trebuie tratata pe masura, dupa nevoi.

De regula, in baie nu aveti multa mobila dar in schimb tot ce insemna obiecte sanitare au nevoie de anumite produse, speciale, atat pentru a nu se deteriora cat si pentru a se pastra curate, fara bacterii. Ca si prim sfat in ceea ce priveste curatarea obiectelor sanitare, evitati folosirea produselor acide deoarece ele distrug smaltul de la suprafata obiectelor facandu-l poros. Desi ajuta la reducere timpului de frecare al obiectelor respective, in acelas timp le scurteaza durata de viata considerabil.

Read more...

Montare cazane, articole sanitare la pret redus!

Logo SANTEHMASTERCompania SANTEHMASTER ofera servicii calitative de montare a sistemelor de încălzire (cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid, cazane electrice, boilere) cît și articolelor sanitare (căzi de baie, vase de closet (WC), cabine de duș) la preț redus.

 

SANTEHMASTER este unica compania pe piața RM care dispune de un serviciu operativ de reparare, montare rețele inginerești.

 

Apelînd la numărul de telefon 022 84 66 84 fiecare persoană fizică sau juridică poate solicita grupa operativă sau se poate programa pentru data și ora convenabilă pentru efectuarea lucrărilor.

 

Pentru toate lucrarile efectuate clientii vor primi o garantie.

 

Oferim cadouri clientilor fideli.

Read more...

26/12/2014, 14:433565 vizualizări
inovatie-in-lumea-cadelor-de-baieDesignerii ne-au uimit cu un nou element pentru camera de baie – cada ying yang pentru doi.Cada a fost lansata special pentru cupluri, si este echipata cu lumina de diverse culori, muzica, si masaj acustic. Pretul acestui obiect uimitor este de 55 mii $.mai mult
16/12/2014, 10:033691 vizualizări
10-pasi-pentru-o-incalzire-economica Nu porniţi instalaţia de încălzire decât dacă este cu adevărat necesar. Pentru reglare, utilizaţi programele de încălzire presetate sau propriile programe personalizate, în funcţie de preferinţele dumneavoastră de confort. Aerisiţi camerele în mod corect în timpul sezonului rece deschizând larg ferestrele de două ori pe zi timp de aproximativ 5 minute. În acest context nu se recomandă, în momentul instalării sistemului de încălzire, montarea termostatelor în apropierea ferestrelor, întrucât pot...mai mult
12/12/2014, 11:223484 vizualizări
ingrijirea-corecta-a-obiectelor-sanitareBaia are nevoie de atentie in ceea ce priveste curatenia si nu trebuie tratata mai prejos decat celelalte zone ale casei. Asa cum mobila din sufragerie si dormitor are nevoie de anumite produse pentru ingrijire si protectie, cea din bucatarie de produse specifice, asa si cea din baie trebuie tratata pe masura, dupa nevoi. De regula, in baie nu aveti multa mobila dar in schimb tot ce insemna obiecte sanitare au nevoie de anumite produse, speciale, atat pentru a nu se deteriora cat si pentru a se...mai mult
25/09/2014, 11:543863 vizualizări
montare-cazane-articole-sanitare-la-pret-redusCompania SANTEHMASTER ofera servicii calitative de montare a sistemelor de încălzire (cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid, cazane electrice, boilere) cît și articolelor sanitare (căzi de baie, vase de closet (WC), cabine de duș) la preț redus.   SANTEHMASTER este unica compania pe piața RM care dispune de un serviciu operativ de reparare, montare rețele inginerești.   Apelînd la numărul de telefon 022 84 66 84 fiecare persoană fizică sau juridică poate solicita grupa operativă...mai mult
25/09/2014, 11:54475 vizualizări
montazh-kotlov-santehniki-minimalnym-cenamСПЕЦИАЛЬНОЕ ПРЕДЛОЖЕНИЕ - монтаж систем отопления (газовые котлы, котлы на твердом топливе, электрические котлы, радиаторов отопления) - монтаж сантехники (акриловые ванны, душевые кабины, WC, биде и писсуары) по минимальным ценам!   SANTEHMASTER это единственная компания из Республики Молдова каторая имеет оперативную службу по ремонту и монтажу инженерных сетей.   Позвонив по номеру 022 84 66 84 вы можете специалистов в удобное для вас время для проделывания нужных...mai mult