0
0

Search

Montarea condiționerului

Montarea condiționerului

Aveți nevoie de montarea calitativă a condiționerului? Santehmaster efectuează instalarea condiționerului în conformitate cu cerințele oficiale ale companiei producătoare. Specialiștii noștri Santehmaster au o calificare înaltă în a presta în timp util servicii calitative de instalare a condiționerului și a altor mecanisme.


Instalarea condiționerului cu atențiа cuvenită asigură funcționarea eficientă de viitor. De regulă, în case și apartamente se instalează sisteme split cu particularitățile corespunzătoare. Unitatea interioară se poziționează în așa mod, încât să fie posibilă răcirea la cât mai mult aer din încăpere. De asemenea, el nu trebuie amplasat departe de sursele de căldură. Important este ca unitatea interioară nu numai să nu strice aspectul estetic, dar și să ofere posibilitatea de a muta condensatul. Efectuând instalarea condiționerului, în special unitatea lui exterioară, se ține cont de anumite momente: gălăgia nu trebuie să-i deranjeze pe stăpânii casei și pe vecinii acestora, căldura trebuie să fie evacuată eficient din încăpere.


Instalarea standardizată include instalarea unității exterioare sub fereastă. Lungimea canalului dintre unitățile interioare și exterioare a conditionerului ajunge până la 5 metri.