0
0

Search

Montarea canalizării pluviale

Montarea canalizării pluviale

Montarea canalizării pluviale va ajuta la diminuarea apei din curtea casei, Specialistii Santehmaster te ajuta cu solutionarea acestei probleme. Sunati acum la numarul de telefon 022 84 66 84 si beneficiati de serviciile noastre pe intreg teritoriului Chisinau. Instalatorii Santehmaster sunt specialiști bine instruiți cu o bogată experiență în domeniu.


Acest sistem de canalizare pluvială include în sine un colector specializat sau o fântână, care servește la colectarea zăpezii topite sau a apei provenite de la ploaie.


Principiul de funcționare a canalizării pluviale este următor: apa care curge de pe suprafețele oblice este adunată într-un loc special, numit colector. Canalizarea pluvială se echipează cu dispozitive de tipul: robinete, dispozitiv de colectare a apelor pluviale, etc. Pentru a împiedica adunarea nisipului și a gunoaielor, sistemele respective de canalizări sunt dotate cu filtre speciale. Din filtrul de absorbție apa, deja purificată, ajunge în fântâna de control pentru prelevarea probelor. De aici, apa absolut purificată picură în fântână sau lac.


Sistemele de canalizare se împart în interioare și exterioare. Sistemul de canalizare pluvială reprezintă una dintre părțile componente sau subdiviziunile canalizării exterioare. Sistemul de canalizare pluvială reprezintă un sistem compus din diverse aparataje, dispozitive, ustensile, cum ar fi: dispozitive pentru filtrarea apei de nisip, țevi, fântâni, etc. Menirea principală a sistemului de canalizare pluvială constă în acumularea apelor de suprafață într-un singur râușor și direcționarea acestuia în colectorul canalizării. Sistemul canalizării pluvială funcționează datorită proceselor fizici ca: absorbția, formarea peliculei, ridicarea apei și a precipitațiilor la suprafața.