0
0

Search

Montarea uscătorului de prosoape

Instalarea uscătorului de prosoape

Montarea uscătorului de prosoape pentru camera de baie. Rapid si calitativ. Suna acum 022 84 66 84 si solicita ajutor din partea echipei Santehmaster! Santehmaster presteaza servicii la timp și eficient. Alegerea uscătorului de prosoape vă aparține, iar specialistul nostru vine să vă ajute cu sfaturi și recomandări cu privire la instalarea acestuia cit si a caloriferelor (radiatoarelor) in caz de necesitate.


Sistemul de aprovizionare cu apă poate influența asupra următorilor factori: alegerea uscătorului de prosoape, instalarea și prețul lui. Uscătorul de prosoape poate fi confecționat din diverse materiale cum ar fi: alamă, oțel inoxidabil, etc.


Într-un uscător de prosoape încălzirea are loc datorită apei calde sau fierbinți din interior. Pentru apartamente se recomandă instalarea uscătorului de prosoape din oțel inoxidabil creat dintr-o singură bucată de țeavă. În apartamentele cu multe odăi deseori sunt folosite uscătoarele de prosoape fabricate din alamă și crom destinate special pentru încărcături mai mici.


Există și un alt tip de uscătoare de prosoape - unități electrice (funcționează pe bază de electricitate). Prioritatea lor constă în autonomie - aceste dispozitive sunt independente de sistemul de alimentare cu apă.


La instalarea uscătoarelor de prosoape se ține cont de mărimea încăperii, distanța dintre țevi și unghiul acestora. Specialiștii vor instala uscătorul în cel mai scurt timp ținând cont, în același timp, de pregătirea detaliilor. Instalarea se realizează în interiorul sistemului de aprovizionare cu apă.