0
0

Search

Montarea coloanelor de duș

Montarea coloanelor de duș

Ați hotărât să cumpărați o coloană de duș pentru baie, dispozitiv în vogă și cu o popularitate deosebit de mare? Însă după cumpărare urmează etapa montării, lucru deloc simplu de îndeplinit, chiar și pentru oameni cu experiență în instalarea dispozitivelor sanitare. Iată de ce se recomandă cu insistență ca efectuarea montării coloanei de duș să fie îndeplinită de un specialist cu înaltă calificare. Experiența bogată de lucru a instalatorilor Santehmaster determină nivelul înalt al calității serviciilor prestate, dar și al fiabilității și siguranței dispozitivului pe un termen lung. Beneficiind de serviciile companiei Santehmaster, aveți siguranța calității și a eficienței. Specialiștii Santehmaster pot garanta o calitate înaltă a instalării coloanelor de duș.


Unul dintre cele mai răspândite tipuri de coloane de duș este tipul combinat, o caracterisitică a acestuia este hidromasajul. Anume această tipologie este considerată a fi cea mai optimală dintre celelalte coloane de duș existente. Are două funcții definitorii și importante: efectul de relaxare și, în același timp, economia spațiului funcțional. Această funcție va asigura suprafață suplimentară în baie pentru mobilă sau diverse obiecte de uz sanitar.


Moment foarte important în montarea coloanei de duș este controlul presiunii la apă. Un alt dispozitiv important, parte componentă a coloanei de duș, este filtrul pentru curățarea apei. El garantează funcționarea îndelungată a dispozitivului per ansamblu.