0
0

Search

Montarea vaselor de closet

Montarea vaselor de closet

Montarea vaselor de closet (viceu sau WC) rapid si calitativ la preturi accesibile. Suna acum 022 84 66 84 si beneficiaza de serviciile companiei Santehmaster! Specialiștii Santehmaster vă vor oferi servicii prestate în timp util și la cea mai înaltă calitate de montarea vaselor de closet, dar și a altor diverse unitati sanitare.


Există două tipuri de vase de closet cu rezervoare: amplasate pe pardoseala și amplasate pe vasul de wc.


Primul tip sunt vase de closet confecționate din faianță, acestea dar și unele tipuri de spălătoare sau lavoare se montează pe pardoseala încăperii. Instalarea lor se face pe dibluri de lemn numai în cazul in care aceste obiecte au orificii pentru montaj. Toate celelalte tipuri se instalează conform proiectului. De asemenea, montarea acestor obiecte sanitare se efectuează cu ajutorul unor construcții metalice ușoare. Astfel, pentru cazul respectiv, lavoarele sau spălătoarele pot fi instalate pe susţinătoare metalice fixate.


Al doilea tip sunt vasele de closet cu rezervoare amplasate pe vasul de wc. Pentru început, acțiunile de instalare debutează cu turnarea mozaicului sau, în funcție de caz, cu montarea plăcilor ceramice în incăperea destinată grupului sanitar. Pentru a se evita degradarea instalației, înainte de montarea obiectelor sanitare are loc tencuiala pereților. Înainte de a purcede la instalarea propriu-zisă, se aduc toate ustensiile și echipamentul pentru realizarea unei montări profesioniste.