0
0

Search

Proiectarea sistemelor de apeduct şi canalizare

Proiectarea sistemelor de apeduct şi canalizare

Sunteți în căutare de specialiști pentru proiectarea sistemelor de apeduct și canalizare? Santehmaster este compania care prestează rapid și calitativ servicii de proiectare, și, implicit, de montare a diferitor sisteme și dispozitive.


Proiectarea apeductului reprezintă un proces complex de elaborare a sistemului de conducte și a dispozitivelor care asigură livrarea apei către unitățile tehnico-sanitare, către echipamentele tehnologice și către hidranții de incendiu amplasate pe peretele unei singure clădiri sau a mai multor clădiri. În condiții deosebite, începutul conductei interioare se consideră a fi în cadrul fântânii de lângă cea mai apropiată clădire.


Proiectarea canalizării reprezintă un proces complex de elaborare a sistemului de conducte și a dispozitivelor amplasate la granița clădirilor și a construcțiilor adiacente. Acestea asigură colectarea apelor uzate, provenite de la ploi sau prin dezghețarea zăpezii, și direcționarea acestora în canalizarea unei întreprinderi sau în canalizarea unei așezări omenești.