0
0

Search

Proiectarea sistemelor de condiţionare şi ventilare

Proiectarea sistemelor de condiţionare şi ventilare

Sunteți în căutarea specialiștilor pentru proiectarea sistemelor de condiționare și ventilare ? Compania Santehmaster este răspunsul pe care îl căutați. Proiectarea acestor sisteme în compania Santehmaster se efectuează de către un personal calificat. În acest sector lucrează personal specializat care realizează proiectări ale sistemelor de condiționare și ventilare la orice nivel. Noi asigurăm proiectarea sistemelor pentru blocuri locative, dar și pentru construcții industriale (oficii, clădiri locative, construcții private). O proiectare minuțioasă permite evitarea greșelilor în procesul montării sistemelor de condiționare și ventilare, iar în același timp, ușurează sarcina specialiștilor care instalează aceste sisteme.


Sistemul de ventilare permite evacuarea din încăpere a aerului prelucrat, a aburilor, a diverselor impurități. O altă funcție adițională este crearea unui mediu favorabil pentru o respirație sănătoasă. Aerul plin de impurități și dioxid de carbon este ridicat în sus și transportat în afara clădirii de către sistemul de ventilare. Aerul proaspăt și relativ rece ajunge în încăpere prin uși, ferestre, sau prin deschizătura specială a ventilatorului.


Odată cu eliminarea dioxidului de carbon din cameră sunt înlăturate și factori ca: umiditatea, praful și surplusul de căldură. În cazul unor condiții climaterice aspre, sunt instalate sisteme suplimentare de condiționare care curăță, încălzesc sau, respectiv, răcesc aerul. Aerul nimerește în încăpere doar după o filtrare în prealabil. O astfel de abordare contribuie la păstrarea sănătății oamenilor.