0
0

Search

Montarea sistemului de ventilare

Montarea sistemului de ventilare

Montarea sistemului de ventilare - servicii complexe de ventilare a casei tale! Servicii calitative oferite de Santehmaster - 022 84 66 84!  Compania Santehmaster se ocupă cu instalarea calitativă și rapidă a sistemelor de ventilare si conditionare, precum şi cu mentenanța pe viitor a acestor sisteme.


Etapele fundamentale în procesul de montare a sistemului de ventilare sunt prezentate în continuare. După ce se stabilește oficial care sunt deciziile finale și șabloanele de proiectare, se întocmește graficul pentru a îndeplini programul de lucru. Programul de lucru include consecutivitatea activităților angajaților, începând cu livrarea echipamentului necesar și finalizând cu instalarea propriu-zisă a sistemului de ventilare. Montarea sistemului de ventilare se efectuează după pregătirea în prealabil a tuturor construcțiilor necesare. La această etapă se asamblează conductele, filtrele, dispozitivele fonoizolatoare. Se conecteză toată aparatura necesară.


La finalizarea lucrărilor de montare, se probează funcționalitatea sistemului de ventilare, cât și a diferitelor regimuri de exploatare. Dacă există anumite disfuncționalități în timpul testării, se efectuează modificările de rigoare.