0
0

Search

Montarea unitaţii Roof-top

Montarea unitaţii Roof-top

Montarea unitaţii Roof-top si a sistemelor de conditionare pentru blocuri comerciale si locative. Suna acum 022 84 66 84!  Santehmaster este compania care asigură instalarea eficientă a dispozitivelor Roof-Top, dar de asemenea, și prestarea altor servicii de instalare a diverselor sisteme de ventilare, si conditionare. Specialiștii noștri vor efectua instalarea unității Roof-Top în orice moment convenabil pentru Dumneavoastră.


Noi montăm diverse tipuri de unități Roof-Top care lucrează fie pe principiul răcirii, fie pe principiul încălzirii. Pentru a obține încălzirea aerului în perioadele primăvăratice și tomnatice sunt necesare pompele de căldură. În decursul iernii, când temperatuile sunt relativ mici, încălzirea are loc prin intermediul caloriferelor cu apă și a celor electrice.


Dacă cerințele clientului sunt personalizate și specifice, agregatele pot fi echipate cu diverse opțiuni suplimentare: calorifere de apă și electrice, filtre aeriene, încălzitoare de apă. Unitățile Roof-Top pot avea diverse părți complementare, inclusiv agregate economicoase - dispozitive ce au două funcții importante: aprovizionarea cu aer proaspăt a încăperii și econimisirea energiei electrice. Condiționerele pot veni însoțite de cadrul de montaj.