0
0

Search

Montarea sistemului de stingere cu hidranți

Montarea sistemului de stingere cu hidranți

Montarea sistemului de stingere cu hidranți - metoda eficienta de asigurare impotriva incendiilor. Suna acum 022 84 66 84!  Compania Santehmaster oferă servicii calitative și prestate în timp util de montare a sistemului de stingere cu hidranți cit si a sistemelor antiincendiare.


Hidranții de incendiu sunt predestinați uzului îndelungat și sigur de aceea sunt confecționați din materiale extrem de rezistente care se supun foarte greu procesului coroziv. Țeava hidrantului este confecționată din oțel zincat la cald și este învelit cu un strat dublu de poliuretan. Restul părților componente sunt confecționate din oțel.


Hidranții de incendiu pot fi de două tipuri: terestre și subterane, cele mai răspândite fiind cele subterane. Hidranții sunt instalați în fântâni speciale și se conectează la sistemul de canalizare subteran. Hidranții subterani de incendiu trebuie amplasați în fântână în așa fel ca să fie posibilă închiderea acesteia cu capac, iar deopotrivă, în cazul unor eventuale reparații, accesul către hidranți să nu fie restricționat.


Hidranții tereștri se instalează la sistemele de apă care se află la suprafața pământului. Acest tip de hidranți sunt comozi la utilizare, dar au un neajuns substanțial – accesul este liber, în consecință utilizarea poate fi predestinată nu doar scopului lor inițial. De asemena aceștia au nevoie de încălzire suplimentară pe parcursul iernii. Anume din această cauză este indicat ca hidranții tereștri să fie amplasați în locuri special destinate unde vor fi feriți de temperaturile joase și acțiunile atmosferice nefavorabile.