0
0

Search

Montare hidrofor

Montare hidrofor

 Montarea calitativă a hidroforului în casă, oficiu rapid si eficient? Sunati acum 022 84 66 84! Santehmaster este compania care vă propune servicii calitative, prestate la timp ai instalatorilor cu înaltă calificare și cu o experiență bogată în domeniu.


Întâi de toate, mecanismul trebuie instalat pe o suprafață plană în locul prestabilit din timp. Pentru ca să se evite zgomotul produs de aparat în timpul funcționării, se recomandă instalarea aparatului într-o zonă care are o protecție fonică bună. Ulterior, conectarea hidroforului se face ținându-se cont de adâncimea și depărtarea sursei. În funcție de cum este efectuată această operațiune va depinde și rezultatul final. Deci, conectarea se face cu ajutorul unor furtunuri rigide deoarece aceasta permite evitarea presiunii exercitate asupra țevilor în timpul aspirației apei.


Înainte de a pune hidroforul în funcțiune, rezervorul și țevile necesită să fie umplute cu apă. Dacă pompa va începe să lucreze în gol, fără apă, pot apărea anumite dereglări și disfuncții în sistem, iar mai târziu, aceasta duce și la defectarea întregului aparat. Conexiunea hidroforului la rețea are loc prin luarea în calcul a datelor pompei. Este important de menționat că priza necesită să fie împământenită.