0
0

Search

Montarea canalizării

Montarea canalizării

Montarea canalizării - Servicii calitative de montare a canalizarii pentru case, vile, apartamente. Suna acum - 022 84 66 84! Compania Santehmaster prestează toate tipurile de servicii referitor instalării și conectării canalizării, dar și a schimbului țevilor de canalizare. Apelând la serviciile companiei noastre, puteți fi sigur că veți beneficia de servicii calitative de instalare și montare a canalizării, care vor fi efectuate eficient şi în termenii prestabiliți.


Pregătind toate etapele pentru montarea sistemului de canalizare, este necesară o verificare suplimentară a țevilor pentru asigurarea preventivă că toate unghiurile și conexiunile dintre acestea vor coincide cu schema instalării. După care, se trece la notele și marcajele orientative. Recomandăm utilizarea unui marker special, pentru ca liniile trase să nu poată fi șterse ușor.


Până în momentul în care se asigură etanșeitatea sistemului canalizării, toate elementele acestuia sunt încleiate. Această procedură are loc în două etape. În prima etapă se asigură pregătirea părților care urmează să fie încleiate. La a doua etapă are loc încleierea propriu-zisă. Înainte de acest proces, se verifică foarte minuțios cât de bine se potrivesc porțiunile conectate. O țeavă încorporată în alta trebuie să intre destul de ușor în proporție de 2/3, iar restul de 1/3 va reprezenta o încorporare destul de dificilă. Suprafețele care sunt supuse procesului de încleiere li se conferă asprime prin intermediul hârtiei abrazive sau șmirghelului.