0
0

Search

Montarea regulatorului de presiune

Montarea regulatorului de presiune

Doriți o instalare rapidă și calitativă a regulatorului de presiune ? Santehmaster oferă servicii de montare, instalare a diverselor dispozitive pentru casă, birou sau întreprindere, inclusiv montarea regulatorului de presiune. Nu ezitați să apelați la serviciile specialiștilor Santehmaster cu înaltă calificare pentru orice întrebare din domeniul instalațiilor sanitare.


Principiul funcționării regulatorului de presiune este următorul: sifoanele lucrează datorită energiei mediului de lucru din conductă. Părțile componente ale regulatorului de presiune sunt următoarele: membrană, corpul supapei și prăjină. Membrana are încorporată în sine o membrană mai delicată, iar funcția pe care o comportă este de a diviza spațiul în două părți diferite. Membrana este atașată la conul regulatorului. În aceste condiții, conul supapei răspunde de închiderea și deschiderea fluxului din secțiune transversală și reglează tensiunea.


Sistemul se găsește în echilibru atunci când valorile puterii prăjinii și tensiunea mediului de lucru sunt egale. Aceste valori sunt distribuite unifom: cu cât mai mult tensiunea trebuie menținută în sistem, cu atât mai comprimată va fi prăjina. Dar, odată ce tensiunea din sistem se schimbă, impulsul căpătat are influență directă asupra membranei, iar aceasta la rândul său va avea un impact asupra conului regulatorului.