0
0

Search

Montarea sistemei de canalizare sub presiune

Montarea sistemei de canalizare sub presiune

Montarea sistemei de canalizare sub presiune - 022 84 66 84 - servicii oferite de Santehmaster in raza mun Chisinau, Moldova. Noi știm cât de mult timp cer astfel de acțiuni, de aceea compania Santehmaster se află întotdeauna la dispoziția Dumneavoastră pentru a rezolva această situație rapid, eficient și calitativ.


Spre deosebire de casele particulare, apartamentele sunt dotate cu sisteme de canalizare sub presiune. În astfel de sisteme, apa circulă sub presiune, și de aceea, pentru o funcționare firească a acestor sisteme de canalizare sub presiune este imperativ de a respecta unghiurile de rotație și unghiurile de înclinare a țevilor. În caz contrar, există riscul formării dese a blocajelor. Un alt aspect negativ care se cere a fi evitat este multitudinea și diversitatea înclinărilor țevilor. Funcția apei sub presiune o asigură stațiile speciale de pompare. Aceste stații conțin următoarele elemente: rezervorul, pompa și dispozitivul de mărunțire a reziduurilor în scurgeri. Astfel de stații pentru canalizările sub presiune pot fi: individuale (instalat pe un dispozitiv separat al instalațiilor sanitare), înăuntrul clădirii sau în exteriorul acesteia.


Pentru început, pentru cablurile canalizării sub presiune se foloseau conducte de azbest, ciment, de ceramică și fontă. Infiltrarea noilor tehnologii au dus la uzul cotidian al materialelor din polimer. Anume din acest motiv, astăzi se folosește cel mai des țevile de presiune din PVC și a țevilor din polietilenă. Dacă sistema de canalizare sub presiune nu va fi dotată cu echipamentul necesar, cu siguranță vor apărea consecințe ca, de exemplu, spargerea conductelor sau alte consecințe nefaste. Există dispozitive care ajută la normalizarea presiunii în canalizare - regulatoare de presiune și supapele speciale. Aceste ustensile îndeplinesc aceleași funcții - limitarea presiunii înalte, mențin presiunea constantă în canalizare, minimalizarea zgomotului produs și economisirea apei. Totuși, dispozitivele menționate se diferențiază prin felul în care părțile funcționale ale supapei sunt conectate într-un sistem integral, iar regulatorul de presiune poate fi constituit din două sau mai multe părți componente.