0
0

Search

Montarea sistemelor de epurare a apelor uzate Chisinau

Montarea sistemelor de epurare a apelor uzate

Montarea sistemelor de epurare a apelor uzate in Chisinau, Moldova, rapid si eficient. Suna acum 022 84 66 84! Sunteți în căutarea instalatorilor specializati in montarea sistemului de epurare a apei uzate ? Căutați un partener de încredere în realizarea proiectului Dumneavoastră? Soluția o găsiți la Santehmaster - compania care are ca domeniu principal de activitate montarea și mentenanța sistemelor de epurare și tratare a apei menajere, dar și instalarea, proiectarea sau chiar construcția altor instalații sanitare. Serviciile pe care le oferă compania noastră se caracterizează prin profesionalism, eficiență, seriozitate și promtitudine.


Sistemele moderne de epurarea apei au două componente de bază: filtrul pentru apa potabilă și sistemul de epurare a apei uzate. Actualmente, putem găsi o mare diversitate de filtre pentru epurarea apei. Acestea, de regulă, se disting prin capacitatea lor și durata de viață a părților lor componente. Principiul de funcționare este comun pentru toate filtrele: apa originară trece printr-un sistem de epurare complex însoțit la unele etape de elemente chimice, care permit totalmente evitarea microorganismelor, dar și a altor impurități nedorite.


Sistemul de epurare a apelor uzate reprezintă un sistem complex și se conectează la canalizare la ieșirea din casă. Unul dintre cele mai importante avantaje constă în funcționarea sistemului chiar și în lipsa curentului electric. Instalarea sistemului de epurare a apelor uzate se efectuează în pământ numai în cazul în care există șanțuri lângă proprietatea dumneavoastră teritorială sau chiar pe teritoriu, și numai cu condiția ca, ulterior, pământul să fie plantat cu iarbă și arbuști.