0
0

Search

Montarea cazangeriilor

Montarea cazangeriilor combinate

Montarea cazangeriilor combinate in raza mun. Chisinau, Moldova. Servicii oferite de compania Santehmaster. Suna acum 022 84 66 84!  Specialiștii Santehmaster întotdeauna sunt gata să vă ofere o mână de ajutor. Instalarea calitativă a cazangeriei și prestarea diverselor tipuri de servicii de montare reprezintă prioritatea noastră primordială.


Instalarea cazangeriei reprezintă un ansamblu de echipamente care produc apă fierbinte sau abur și sunt amplasate pe dispozitive speciale sau în containerele clădirilor. Instalarea constă din montarea cazanului propriu-zis, dar de asemenea și din instalarea echipamentelor auxiliare de gaz și aer, abur și apă, etc. Făcând abstracție de timpul necesar pentru instalare, montarea cazangeriilor reprezintă un sistem amplu compus din mecanisme care asigură producerea apei calde folosind tipul corespunzător de materiale combustibile. Astfel, există cazane de diferite tipuri: cazane pe gaz, cu combustibil lichid, boilere electrice sau de tip mixt.


Un element cheie al sistemului de încălzire este tocmai cazanul în sine. Anume în cazan se atinge valoare necesară a temperaturii și a presiunii necesare. Dispozitivele special proiectate, cum ar fi șemineele, pregătesc și livrează în cazan: combustibil, apă și aer. Acestea folosesc, de asemenea, în calitate de combustibil deșeurile (resturi de materie primă). Cazangeriile combinate sunt echipate cu cazane cu abur şi cazane cu apă caldă. Acest tip de cazangerii au întotdeauna două sarcini: de încălzire și sarcina industrială. De obicei, cazanele cu abur produc abur saturat pentru scopuri industriale.