0
0

Search

Montarea podelelor calde

Montarea podelelor calde

Montarea podelelor calde la sistemul de incalzire autonom sau central. Suna acum specialistii Santehmaster la num. 022 84 66 84! Santehmaster este compania care oferă o gamă largă de servicii,  instaleaza calitativ și rapid sisteme de incalzire, podelelor calde, cazane pe gaz, cazane pe combustibil solid, radiatoare etc


Costul de instalare a podelelor calde este de aproximativ 25-35 procente la sută din costul total al echipamentului. Instalarea acestor tipuri de pardosele calde poate fi efectuat de specialiști calificați, dar și în mod independent conform instrucțiunilor. În continuare vom numi etapele care trebuie îndeplinite pentru o instalare corectă.


Întâi de toate, se verifică suprafața podelei, ea trebuie să fie netedă și curată, fără denivelări și amplasări sub un alt unghi decât 90 grade. În cazul unei astfel de situații, este indicat să efectuaţi nivelarea suprafeței. Mai mult, se recomandă instalarea tehnicii pentru podele calde pe o suprafață liberă (fără mobilă și aparate de uz casnic) cu scopul de a economisi energia electrică.


Etapele montării podelelor calde sunt următoarele: izolarea pardoselii, pozarea cablurilor, instalarea plăcii de încălzire, montarea instalațiilor cablurilor de încălzire pentru pardoseală, instalarea și conectarea termostatelor și conectarea podelelor încălzite la rețeaua de încălzire și instalarea șapei.


Economiile pot ajunge până la 15% în funcție de pierderea de căldură în încăpere, numărul și tipul obiectelor termoizolatoare, cât și de intensitatea utilizării acestora. Cele mai importante atuuri pe care le conține sistemul de încălzire a podelelor sunt: confortul, designul modern, fiabilitatea, economia, raționalitatea. Dispunem de o gama larga de cazane, radiatoare la preturi accesibile in Chisinau, Moldova.