0
0

Search

Montarea pompei de circulaţie

Montarea pompei de circulaţie

Instalarea pompei de circulație reprezintă una dintre multitudinea serviciilor calitative și eficiente prestate de către compania Santehmaster. Dacă sunteți în căutarea specialiștilor de înaltă calificare pentru instalarea rapidă a pompei de circulație, atunci apelati la numarul de telefon 022 84 66 84.

La etapa preliminară se recomandă vărsarea lichidului de încălzire și curățarea sistemului. Apoi, conform planului pompa se instalează în locul special desemnat. Odată ce sistemul este fixat, țevile sunt umplute cu apă.

Ar trebui să verificați cu atenție dacă nu s-au comis careva defecțiuni în timpul procesului de instalare, pentru că dacă ele există, trebuie imediat înlăturate. Ulterior, excesul de aer este evacuat din țevi prin intermediul unui șurub central. Pompa este conectată după pornirea sistemului, după înlăturarea aerului din țevi și umplerea lor cu apă.

Este important de menționat faptul că evacuarea aerului trebuie efectuat înainte de fiecare pornire a unității de pompare. Această procedură se efectuează manual prin robinete instalate pe ambele părți ale unității de pompare.