0
0

Search

Montarea vasului de expansiune

Montarea vasului de expansiune

Instalarea vasului de expansiune - unul dintre multitudinea serviciilor prestate de către compania Santehmaster pentru toți cei care vor să li se presteze rapid, calitativ și eficient montarea respectivă. Specialiștii Santehmaster vor efectua în timp util instalarea vasurilor de expansiune de orice mărime.


Unele indicii despre cum trebuie efectuată montarea corectă a vasului de expansiune le găsiţi în continuare. Pompa se va monta pe returul instalaţiei de încălzire solară. Pompa și vasul de expansiune se vor monta conform instrucțiunilor de montaj din cutia pompei. Înaintea efectuării instalaţiei, este indicată calcularea pierderilor de căldură de către specialist pentru fiecare caz concret. La sistemul deschis, instalația trebuie să aibă conexiune cu atmosfera printr-un vas de expansiune deschis. Între cazan și vasul de expansiune nu se permite instalarea vreunui element de oprire.


Este important ca să fie asigurată aerisirea fiecărei ramuri şi fiecărui element din instalaţie pe tot parcursul exploatării lui. Fiecare element trebuie protejat contra înghețului, cu atât mai mult dacă încăperea în care se află vasul este neîncălzită.